Välkommen till Lilla Mexicos hemsida  

Bienvenidos/Välkomna till Lilla Mexico! 


Vi som driver Lilla Mexico heter Greta Carlson Estrada och Thomas Lindström. Vi har tillsammans skapat ett smakernas Mexico i miniformat där vi serverar genuint tillagad mat från grunden med färska råvaror och höga ambitioner!

Genuin mexikansk mat är en rik blandning av smaker, dofter och färger som tar ett grepp om sinnena. Detta är något Greta saknat från sin barndoms Mexico. 
Vi har länge försökt få tag i alla de fantastiska råvaror som finns i det mexikanska köket och har efter långt sökande nu äntligen lyckats!

Vår vision är att ta en liten bit av Mexico till Växjö och bjuda våra gäster på nya smakupplevelser i en miljö som får alla att trivas.
Så hjärtligt välkomna hit till oss i Lilla Mexico!


GRETA OCH THOMAS
 

 

Nyheter

Feed

2016-03-15

Mini semester

Vi stänger tis-onsdag 15-16 mars och öppnar igen med nya krafter 17mars Mvh Greta och Thomas   Mer


2016-02-01

En extra vilodag 2/2

Efter en otroligt trevlig men ganska slitig vecka så väljer vi att ta en extra vilodag. Så tisdag den 2/2 så har vi stängt men öppnar som vanligt onsdag 3/2 Med vänliga hälsningar Greta & Thomas   Mer


2015-08-30

Minisemester 1-2 September

Hej Efter en hektisk sommar behöver vi lite vila och återhämtning. Sä vi har stängt tisdag 1 September - och onsdag 2 September. Men öppnar igen på torsdag med nya krafter Vänliga hälsningar Greta & Thomas   Mer


2015-01-06

Tisdagen den 6/1 Trettondagen håller vi stängt Med vänliga hälsningar Lilla Mexico

   Mer


2014-12-02

Tisdagen 2 december

Hej Vi håller stängt lunchen tisdagen 2 dec, men öppnar senare på kvällen kl 17,00. Varmt välkomna Greta & Thomas   Mer


<< NyareÄldre >>


Bilder från våran mycket uppskattade Tequilaprovning den 13 november.. 

Ett stort tack till våra gäster som  vara med om en mycket väl genomförd Tequilaprovning med Dominique från Renbjer & Magnusson.

 

 

  


 


 


 


 

Karta
Ring